toolset

Reparatie prijzen.

Reparatie prijzen overzichtelijk duidelijke en vooral betaalbaar. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt apparaten die wij repareren incl. de reparatie prijzen. In veel gevallen repareren wij uw apparaat terwijl u onder het genot van een bakje koffie of thee kunt wachten. Bij Repair Service bent u aan het juiste adres met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van reparaties. Wist u dat Repair Service gecertificeerd en erkend is door Uneto-VNI?!
Staat uw apparaat er niet tussen laat het ons dan weten via aanvraag@rsnld.nl of bel 0118 – 820 255

Smartphone

smartphone reparatie prijzen iphone samsung galaxy htc lg sony

Tablet

Samsung Galaxy Tab

Laptop

Laptop reparatie

Computer

computer reparatie

DJI Drone

phantom 4

iMac

iMac 27 inch reparatie

MacBook

macbook pro air reparatie

iPod

ipod reparatie

Recovery

recovery backup data herstel

Je betaald lekker geen onderzoekskosten….. Als er geen onderzoekskosten worden gerekend onderzoeken wij alleen de door jou opgegeven storing. Voorbeeld: “de camera van mijn Smartphone doet raar” in dit geval doen wij gratis een onderzoek naar het probleem van de camera. Aan dit onderzoek kan geen tijdslimiet gesteld worden!

Een VIP behandeling, voorrang en een compleet onderzoek….?! In dit geval rekenen wij € 24,95 voor een compleet onderzoek op alle punten. Na het onderzoek maken wij een diagnose rapport (Piceasoft) en overleggen met jou het probleem. Indien wij mogen repareren maken wij na de reparatie nogmaals een diagnose rapport.  Indien mogelijk beginnen wij gelijk aan het onderzoek. Ook met een volledig onderzoek kunnen wij nooit 100% garanderen op een levenslange goede werking!

KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
Bel nu!