verkoop je telefoon
Verkoop nu je Smartphone of Tablet of betaal er je reparatie mee!

Waarom een smartphone of tablet laten liggen in de kast of keukenlade?! De meest gangbare merken smartphone of tablet, ze hebben altijd wel iets van waarde en hebben recht op een 2de kans. Wat dacht u van al die toestellen die rond slingeren op verkeerde plekken en hoe slecht dat is voor het milieu?!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een 2de toestel heeft die overbodig is geworden. Uw huidige toestel heeft misschien wel een nieuw scherm nodig of een andere reparatie. Ruil uw (2de) toestel in en betaal hiermee de reparatiekosten voor uw huidige toestel.

U wilt graag een ander toestel kopen maar moet eerst van uw huidige toestel af. U heeft geen zin om te adverteren of zit u niet te wachten op (vreemde) mensen aan uw deur? Dan is het verstandig om uw toestel bij ons aan te bieden. Wij doen geheel vrijblijvend een waardevoorstel en na een klein onderzoekje keren wij gelijk het bedrag uit. Wij geven de voorkeur aan bankoverschrijving, mocht dat voor u een probleem zijn dan kunnen wij op verzoek Cash uitbetalen.

Aangezien bij ons eerlijkheid hoog in het vaandel staat willen wij u erop attenderen dat “zelf verkoop” via een Prikbord of Marktplaats meer zal opleveren.

Wilt een indicatie waarde van uw oude toestel? Vul het formulier in en wij sturen u via mail of via SMS een waarde indicatie.  U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0118 – 820 255

Wat u moet weten

  • (voor iOS) Schakel de “Zoek mijn iPhone” uit en verwijder je iCloud account voordat je het product instuurt. Klik hier voor meer info.
  • (voor Android) Schakel Samsung en of Google beveiliging(en) uit. Klik hier voor meer info

Toestel met de onderstaande “gebreken” hebben geen waarde;

  • Vochtschade
  • Actieve beveiliging zoals “Find My iPhone”
  • Gebogen behuizing

Wij doen altijd een imei of serienummer check van elk toestel. Hiermee controleren wij ook of het toestel opgegeven is als “gestolen” dan wel “vermist”. Tevens dient er op vertoon van een legitimatiebewijs een afstandsverklaring te worden ingevuld en ondertekend.  U ontvangt van ons een creditfactuur en een betalingsbevestiging indien van toepassing. Mocht het toestel worden aangeboden in combinatie met een nieuwe reparatie dan zal dit in mindering op de factuur gemeld en verwerkt worden.

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1

Verkoop je Smartphone / Tablet en ontvang Cash of korting! 

Vul hier je Smartphone of Tablet gegevens in en u ontvangt van ons een "indicatie" waarde via uw mail of via SMS.

Phone Number
phone

Indien u via mail de waarde wilt ontvangen vult u uw mailadres in. Indien u de waarde via sms wilt ontvangen vul uw 06 nummer in

Merk
Model
Geheugen (GB)your full name
Er is een defect
Toestel werkend
Cosmetische staat

1 ster = zwaar gebruikt
2 sterren = zichtbaar gebruikt
3 sterren = in goede staat
4 sterren = als nieuw
5 sterren = nieuw in doos

Welke schade heeft het toestel?
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Cashback inkoop toestellen
KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
Bel nu!